Velkommen til Laget av Bitta

Kjære gamle og nye kunder. 

Jeg har fått satt opp ny nettbutikk, og jeg håper du finner deg til rette i den. Dette er kjempespennende for meg, og det blir nok litt prøving og feiling i starten.

Flere nyheter blir å finne i denne nettbutikken. Mine ambisjoner er å ha mange produkter liggende hele tiden i min nettbutikk, men jeg har også tenkt å ha produkter som kun er tilgjengelige i en måned.

Med dette mener jeg f.eks Månedens garnfarger, der jeg farger opp et meget begrenset antall håndfargede hesper. Og de blir farget opp i forskjellige kvaliteter også.

Månedens garnpakke er også en nyhet jeg vil levere her. Da lager jeg garnpakker som kun er tilgjengelige i en måned. I en sånn garnpakke kommer det også hemmelig tilbehør, som f.eks maskemarkører. 

Men, det som er helt nytt både for dere og for meg, er kategorien Håndlagde smykker. Jeg har gått i gang med å lage ørepynt, og blir å selge disse her. Planen er å utvide dette til også å gjelde andre smykker.  Månedens ørepynt (evt. smykke) vil også bli et alternativ her, med et begrenset antall nye smykker. Disse er gjerne tilpasset årstiden. 

På bildet her ser dere noen av de jeg har laget. De som har juletema vil nok ikke dukke opp nå, hvis de gjør det, så blir det i så fall på tilbud, siden jula nå er over. Jeg tar imot bestillinger/utfordringer også på ørepynt, så bare send en mail, eller en melding på messenger til meg. 

Helt til slutt har jeg lyst å vise fram mitt siste design innen sjal og skjerf, nemlig Stripa, rille-edition. Den ble jeg så utrolig fornøyd med, og har strikket flere selv. 

Stripa, rille-edition

Her er den strikket i mitt håndfargede myke favoritt-sokkegarn. Du kan også kjøpe garn som er spesielt laget for dette skjerfet. 

Handelkurv | Oppsummering